Matiniai akriliniai dažai Oranžinė (100 ml)
  • Matiniai akriliniai dažai Oranžinė (100 ml)

Matiniai akriliniai dažai Oranžinė (100 ml)

2,50 €
Nėra mokesčio

Akriliniai dažai. Talpa: 100 ml. Greitai džiūstantys akriliniai matiniai dažai vandens pagrindu mediniams, popieriniams, moliniams, plastikiniams, bei keramikiniams paviršiams padengti.

Kiekis
Yra sandėlyje

Akriliniai dažai. Talpa: 100 ml. Greitai džiūstantys akriliniai matiniai dažai vandens pagrindu mediniams, popieriniams, moliniams, plastikiniams, bei keramikiniams ir kitiems kietiems paviršiams padengti. Dažai tinka lauko ir vidaus darbams.  Užtepkite paruoštą paviršių tolygiu sluoksniu ir leiskite išdžiūti 1-2 val. Galima skiesti vandeniu. Teptukus panaudojus akrilinius dažus plauti vandeniu ir muilu. Prieš naudojimą suplakti. Saugoti nuo šalčio. Saugoti nuo vaikų.

Akrilinių dažų savybės:

  •   greitai džiūsta;
  •   akriliniai dažai tinka lauko ir vidaus darbams;
  •   silpno kvapo;
  •   turi daug pigmento, užtenka vieno, dviejų dažų sluoksnių išgauti tolygiai spalvai;
  •   norint apsaugoti nuo aplinos poveikio, dažus galima lakuoti "Daily Art" vandens pagrindo laku, kuris apsaugos nuo aplinkos poveikio, karščio iki 150 laipsnių ir drėgmės (neliks dėmės užlašėjus, tačiau daiktas nepasidarys atsparus vadeniui).

Kas yra akriliniai dažai? Tai dažai vandens pagrindo, bet išdžiuvę, tampa atsparūs vandeniui. Šie dažai išrasti Vokietijoje .Pirmą kartą akrilinius dažus panaudojo 1940 metais. Tai dažai skirti lauko ir vidaus dekoravimui : akrilas silpno kvapo, puikiai dengia paviršių, atsparūs aplinkos poveikiui, šalčiui karščiui. Šiais laikais jais dažomos namų sienos tiek interjere tiek eksterjere. Akriliniai dažai naudojami tapybai, mėgstami menininkų. Šiais laikais yra visokių akrilinių dažų kombinacijų ir mediumų jiems, kurie pakeičia akrilinių dažų savybes, ir akriliniai dažai gali virsti dažais tekstilei ir pan. Akriliniams dažams naudojamas vandens pagrindo lakas, dažniausiai matinis arba blizgus. Tačiau dabar yra įvairių lakų kombinacijų: su įvairiais atspalviais ir pan. Panaudojus akrilinius dažus, teptukus nedelsiant išplauti vandeniu. Uždžiuvę nuo akrilo teptukai sunkiai išsiplauna net ir su tam skirtais teptukų valikliais.

D559